A project leírása


Cégünk a Minibit Számítógépkereskedelmi és Ipari Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság 1998. október 23-án alakult Nyíregyházán. A Minibit Kft. egyike a legelső számítástechnikai cégeknek városunkban. Meghatározó tevékenységeink közé a személyi számítógépek építése, karbantartása és szoftveres ellátása tartozik.

2005-ben minden korábbinál nyilvánvalóbbá vált, hogy az on-line tartalmak és szolgáltatások fejlesztése prioritást élvez Európában, ami mögött markánsan megjelennek az egyre határozottabban és pontosabban megfogalmazódó piaci, lakossági és társadalmi elvárások. Hazánkban is egyértelmű vállalkozói és állampolgári igények fogalmazódnak meg a mindennapokat kényelmesebbé és gyorsabbá tevő elektronikus, on-line lehetőségek iránt.

Projektünk célkitűzése a lapelőfizetések e-piacterének létrehozása, mely komplex, az értékesítés és ügyfélszolgálat minden lépését lefedő on-line szolgáltatást nyújt és képes teljes körűen megfelelni az egyre növekvő elektronikus ügyintézés iránt igényeknek.

A projekt az Európai Unio támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósul meg.
Elektronikus piactér a lapelőfizetések piacán
Bővebb információ
Kedvezményezett: Minibit Kft, 4400 Nyíregyháza, Géza u. 6., minibit@chello.hu
Közreműködő szervezet: MAG Zrt. cím: Budapest 1139 Váci út 83., Center Point 2. irodaház
tel: 06 40 200 617, fax: 06 1 465 8503
MAG ZRt. | Nemzeti Fejlesztési Ügynökség